Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:PLISSÉ­­GORDIJNEN

Plisségordijnen op maat komen helemaal tot hun recht in jouw interieur. Het is een veelzijdig, decoratief, trendy en functioneel raamdecoratie product. Geschikt voor iedere raamvorm. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken. Zonnelux heeft plisségordijnen met plooibreedtes van 20 mm en 32 mm.

GESCHIKT VOOR IEDER RAAM
Plisségordijnen zijn geschikt voor iedere raamvorm. Denk daarbij aan rechte ramen, dakramen, ramen in het plafond, ronde ramen, ramen in de serre of ramen met een bijzondere vorm (trapezium/driehoek, vijfhoek, zeshoek). Voor nagenoeg ieder raam bieden wij een plisségordijn op maat.

TRANSPARANT OF VERDUISTEREND
Plissé is beschikbaar met zowel transparante als verduisterende stoffen. Het is zelfs mogelijk om een transparante en verduisterende stof in één product te plaatsen (dag & nacht model). De koorden van een plisségordijn lopen door de gaatjes van de geplisseerde stof en zijn daardoor zichtbaar. Een plissé is minder verduisterend dan een Duette®.

PLISSÉ IN DE KEUKEN
In de keuken kan je plisségordijn natuurlijk sneller vies worden. Een aantal plissé stoffen zijn vuilafstotend en daarmee perfect geschikt voor de keuken.

PLISSÉGORDIJNEN MET TOP DOWN BOTTOM UP
Het plisségordijn op maat maken we helemaal naar wens voor je, maar je kunt het openen van het plisségordijn ook naar eigen wens regelen. Wil je de bovenzijde van het raam openhouden voor voldoende daglicht, maar aan de onderzijde de inkijk tegengaan? Hang het plisségordijn dan aan de onderzijde van het raam. Met Top Down Bottom Up kun je daarnaast het plisségordijn ook in het midden van het raam hangen. Kortom; je kunt het plisségordijnen in ieder gewenste positie vastzetten. Dit maakt het plisségordijn op maat onwijs praktisch in gebruik.

EIGENSCHAPPEN PLISSÉGORDIJNEN
We hebben alle eigenschappen van onze plisségordijnen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of plisségordijnen passen bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie? Bezoek onze winkel.

KLEUREN
De collectie plisségordijnen omvat veel stoffen van hoge kwaliteit, variërend van effen tot dessin/patroon tot structuur stoffen. Voor iedere kamer in je interieur is er wel een passende stof. Het complete aanbod kun je bekijken bij een Arena Woninginrichting.

ELEKTRISCHE PLISSÉGORDIJNEN
Om het gebruiksgemak en jouw wooncomfort te verhogen, zijn elektrische plisségordijnen perfect. De plisségordijnen op maat worden aangestuurd met een oplaadbare accumotor of bekabelde motor. Welke variant voor jouw raam het meest geschikt is, ligt voornamelijk aan jouw voorkeur en de aanwezigheid van elektra.

Bekabelde motor
Voor het monteren van de bekabelde motoren is een elektriciteitskabel nodig. De elektra moet dus aanwezig zijn of aangelegd worden. Een plisségordijn met een bekabelde motor bedien je met een afstandsbediening of wandschakelaar.

Oplaadbare accumotor
Heb je geen elektra liggen en ben je niet van plan om te gaan verbouwen? Dan is de oplaadbare accumotor voor elektrische plisségordijnen een perfecte oplossing. Je bedient de elektrische plissé met een afstandsbediening. Het opladen gaat even eenvoudig als het opladen van een smartphone en hoeft slechts enkele keren per jaar. Hoe vaak je de plisségordijnen op maat opent en sluit én hoe groot het plisségordijn is, bepaalt de oplaadfrequentie van het gemotoriseerde plisségordijn.

PLISSÉGORDIJNEN IN DE BADKAMER
De raamdecoratie die je in de badkamer hangt, moet bestand zijn tegen condensvorming. Op deze manier kun je lang van het product genieten. Plisségordijnen zijn leverbaar met speciale vochtbestendige stoffen. Deze stoffen zijn geschikt voor condensvorming. Uiteraard is het wel belangrijk dat de badkamer goed geventileerd wordt en is het niet verstandig om het plisségordijn in de buurt van de douche of het bad te hangen. Om de plisségordijnen stoffen mooi te houden, mogen deze namelijk niet kletsnat worden.


Hatertseweg 618
6535ZZ Nijmegen
Tel: 024-3510176
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu