Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


ALUMINIUM JALOEZIEËN

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar weet je niet welke soort raambekleding het meest geschikt is? Met een aluminium jaloezie zit je altijd goed. Aluminium jaloezieën filteren het daglicht prachtig, zijn de perfecte oplossing voor ieder raam, verkrijgbaar in vele kleuren en gemakkelijk in onderhoud.

KIES DE PERFECTE LAMELBREEDTE
Aluminium jaloezieën van Zonnelux zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm .Hoe breder de lamelbreedte, hoe meer lichtinval je behoudt in huis. Het geeft de jaloezie een robuuste uitstraling en creëert een shutter effect.

MEGAVIEW®
Met Megaview® voorzie je de jaloezieën van een bijzondere toevoeging. Het zorgt voor extra veel lichtinval en extra ruim zicht naar buiten toe. Megaview® bevat namelijk een speciale manier van tuimelen waardoor twee lamellen op elkaar schuiven met als gevolg een grote ‘kier’. Zo krijg je de perfecte lichtinval.
De Megaview® aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar voor de 25 mm en 50 mm lamelbreedtes.

GESCHIKT VOOR BADKAMER
We hebben aluminium jaloezieën in badkamerkwaliteit die geschikt zijn voor vochtige ruimte zoals de badkamer. De aluminium bovenbak en onderlat is vochtbestendig. Je kunt hiervoor kiezen uit de kleuren wit, crème en aluminium

GESCHIKT VOOR IEDERE RAAMVORM
Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor deuren en ramen van iedere vorm, zoals ramen met een schuine kant (trapezium ramen). De aluminium jaloezieën worden op maat gemaakt en passen daarom altijd.

EIGENSCHAPPEN ALUMINIUM JALOEZIEËN
We hebben alle eigenschappen van onze aluminium jaloezieën voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of aluminium jaloezieën passen bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie? Bezoek dan onze winkel.

AMBACHT
De aluminium jaloezieën van Arena Woninginrichting worden op maat gemaakt in onze fabrieken in Europa. We vinden het belangrijk dat ieder raamdecoratie product volledig naar eigen wens is samen te stellen, en gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor onze aluminium jaloezieën op maat

KLEUREN
Bij aluminium jaloezieën zijn er veel mogelijkheden voor de lamelkleur en ladderband. Alle kleurstalen bekijk je in onze winkel. Je kunt zelfs tot drie verschillende kleuren in één jaloezie plaatsen. Combineer jouw favoriete kleuren en maak een eigen ontwerp!

ELEKTRICH
Elektrische bediening is mogelijk!
Hatertseweg 618
6535ZZ Nijmegen
Tel: 024-3510176
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu