Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


SHUTTERS

Een van de populairste soorten raamdecoratie van het moment zijn shutters. Houten shutters worden op maat gemaakt en zijn dus voor iedere raamsoort en raamsituatie een passende oplossing. Van ronde ramen tot schuine ramen en van boogramen tot trapezium ramen; alles is mogelijk!

LAMELBREEDTES
De Eco-line, Top-line en Rivièra shutters zijn leverbaar met 60 mm en 90 mm lamelbreedtes. Top-line is er ook met een 35 mm lamel. Hoe smaller de lamel, des te minder lichtinval. Voor een rustig uitzicht naar buiten kies je voor een brede lamel.

CLEARVIEW
ClearView is een verborgen bediening zonder bedieningslat. Door het handmatig kantelen van de middelste lamel volgen de overige lamellen vanzelf. Shutters zijn ook verkrijgbaar met een bedieningslat in het midden van elk paneel.

JARENLANG GENIETEN VAN DE PRACHTIGE KLEUR
De shutter collectie bestaat uit 18 gelakte kleuren en 6 speciale afwerkingen. Tegen meerprijs kun je de shutter in iedere RAL, Sikkens of NCS-kleur bestellen. Wij spuiten onze shutters met een waterdragende, milieuvriendelijke lak die uv-bestendig is. Voor een optimaal resultaat worden de lamellen met twee lagen grondlak en één kleurlak gespoten. De Zonnelux shutters blijven jarenlang prachtig

SHUTTERS VAN ARENA
Arena Woninginrichting heeft vier verschillende shutters in haar assortiment: Eco-line, Top-line, Rivièra en Piet Boon by Arena shutters. Wil je meer weten over shutters? We geven je informatie over de houtsoort, vorm van de lamel, lamelbreedtes en bedieningsvormen. Daarnaast zijn shutters geschikt voor vele raamtypes.

EIGENSCHAPPEN SHUTTERS
We hebben alle eigenschappen van onze shutters voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of shutters passen bij het raam en jouw wensen.

KLEUREN
Een aantal kleuren van onze shutter collectie komen overeen met onze collectie houten jaloezieën. Hierdoor zijn shutters en houten jaloezieën perfect te combineren.

AMBACHT
Houten shutters van Zonnelux worden in eigen fabriek in Europa geproduceerd, waardoor we garant staan voor uitstekende kwaliteit en snelle levertijden. Voor de productie gebruiken we tulpenhout (Eco-line), lindehout (Top-line), eikenhout (Rivièra)


Hatertseweg 618
6535ZZ Nijmegen
Tel: 024-3510176
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu