Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


LAMELLA

De Lamella is een uniek, nieuw systeem speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. De Lamella is eencombinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan wordendoor middel van een handgreep welke om de lamel heen is bevestigd.
De lamel heeft een standaard breedtevan 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in 14 standaard RAL-kleuren.

Ook altijd al een bepaalde sfeer willen creeëren in het huis? Dat is mogelijk met dit product. Doordat de lamellen in elke gewenste stand gekiept kan worden, waardoor er mooi met het licht van buiten gespeeld kan worden. Wanneer het product hoger is dan 1200 MM hoog, dan zal dit altijd worden voorzien van een tussenstijl. Hierdoor kunnen wel beide vakken afzonderlijk van elkaar worden bediend.

De lamellen zijn leverbaar in 14 kleuren, van mat tot structuur. Het product wordt zonder boren en schroeven gemonteerd op het kozijn, door middel van magneet en staalband. Hierdoor is het product uitermate geschikt voor draaikiepramen.

LET OP: Maximale breedte is 1200 MM.

Ontwerp
Door het ontwerp van een vlak aluminium profiel, zal er een nagenoeg vlak geheel ontstaan met het kozijn, waardoor het product optisch bijna ‘weg valt’ in het kozijn. Dankzij de geïntegreerde trekbalk is het product eenvoudig met de hand te bedienen.
De stoffen zijn allemaal geplisseerd, leverbaar in bijna 70 verschillende mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen uitstraling te creëren in de woning. Het frame zelf is standaard leverbaar in 4 standaard RALkleuren, maar is ook in elke gewenste RALkleur te poedercoaten tegen meerprijs.

De Lamella zit compleet verwerkt in een aluminium frame en wordt door middel van magneet- en staalband gemonteerd op de glaslatten van het kozijn.
Het is ook mogelijk om dit product in een 40 mm lamel uitvoering te bestellen. Let wel op, indien de 40 mmlamel wordt besteld zal het frame ook veranderen.
Het frame is leverbaar in 4 standaard RAL-kleuren RAL9016 – RAL9010 – RAL9001 en RAL7016. Een afwijkendekleur voor het frame is mogelijk, voor de lamellen niet.Doordat het frame tussen de glaslatten van het kozijn wordt gemonteerd, zal dit voor een nagenoeg vlak geheelzorgen. Hierdoor kan het product altijd blijven zitten wanneer het raam in kiepstand wordt gezet. Daarnaast kan hetproduct eenvoudig van het kozijn worden gedemonteerd indien dat nodig is voor bijvoorbeeld het schoonmakenvan het raam.Boven een hoogte van 1400 mm is de Lamella altijd voorzien van een tussenstijl. De tussenstijl is altijd gelijkaan de kleur van het frame. De twee afzonderlijke delen zijn los van elkaar te bedienen.
Hatertseweg 618
6535ZZ Nijmegen
Tel: 024-3510176
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu