Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Actie op verschillende Duo rolgordijnen (Roljaloezie) modellen.

Goedkoopste in Nijmegen en omgeving met maat werk.
Tot 3,20 meter breed in 1 stuk bij sommige stoffen.
Eventueel in 1 profiel 2 of 3 systemen mogelijk.
Gratis Opmeten en Gratis Monteren.

DUO ROLGORDIJNEN

Duo rolgordijnen bestaan uit horizontale banen die met een uniek ontwikkeld systeem achter elkaar geschoven kunnen worden. Door het transparante karakter hebben duo rolgordijnen iets weg van vitragegordijnen, maar dan met een strak visueel effect.

SPEELSE LICHTINVAL
Bij een duo rolgordijn draait het om de transparantie. Door de combinatie van een transparante, semi-transparante en verduisterende stof kun je het daglicht filteren op een manier die past bij je interieur en het moment van de dag.

VERDUISTEREND
Het is bij duo rolgordijnen op maat zelfs mogelijk om te kiezen voor verduisterende horizontale banen. Daarmee kun je met het duo rolgordijn de ruimte ook verduisteren.

DESIGNVOL SYSTEEM
De duo rolgordijnen collectie heeft niet alleen prachtige stoffen, maar ook een fraai design voor de systemen. Je kunt voor het systeem kiezen uit meerdere kleuren, zoals wit, crème, zwart en aluminium. Kies een mooie kleur die goed past bij de gekozen stof.

EIGENSCHAPPEN DUO ROLGORDIJNEN
We hebben alle eigenschappen van onze duo rolgordijnen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of duo rolgordijnen passen bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie? U bent van harte welkom in onze winkel.

AMBACHT
Bij Zonnelux worden alle duo rolgordijnen gemaakt van de beste en meest duurzame stoffen. Zo heb je jarenlang plezier van een duo rolgordijn op maat in jouw interieur. Het speciale systeem maakt het mogelijk om de stoffen achter elkaar te schuiven voor een bijzonder effect.

KLEUREN
De duo rolgordijnen collectie biedt een ruime keuze aan effen, dessin en structuur stoffen in meerdere kleurstellingen en transparanties. Alle kleurstalen zijn te zien bij ons in de winkel, wij nemen de kleuren stalen mee met opmeten.
Hatertseweg 618
6535ZZ Nijmegen
Tel: 024-3510176
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu