Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


DUETTE®

Duette® is de raamdecoratie waar decoratief, functioneel en energiebesparend perfect samen gaan. Een Duette® gordijn bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een strak geheel. Door het lichte stofgewicht zijn Duette®

ENERGIEBESPAREND
Duette® gordijnen hebben een unieke isolerende eigenschap. De dubbele stof is in het midden met elkaar verbonden en vormt zo een honingraatstructuur waar de lucht wordt vastgehouden. Zo wordt in de zomer de warmte tegengehouden en verlies je in de winter minder warmte door het raam.

DAG & NACHT MODEL
Je hebt de mogelijkheid om in één Duette® gordijn zowel een transparante als een verduisterende stof te plaatsen. Dit dag & nacht model is het perfecte product voor de slaapkamer. In de nacht wordt de kamer goed verduisterd en overdag heb je geen inkijk en voldoende privacy.

GESCHIKT VOOR IEDER RAAM
Een Duette® gordijn is de perfecte raamdecoratie voor bijna ieder raam. Rechte ramen, dakramen, ramen met meerdere hoeken (trapezium/driehoek, vijfhoek of zeshoek) en ramen in de serre of het plafond. Het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn Duette® gordijnen ook zeer geschikt voor grote raampartijen.

TOP DOWN BOTTOM UP
Duette® gordijnen zijn verkrijgbaar in de speciale Top Down Bottom Up variant. Hierbij kun je de Duette® gordijnen zowel aan de bovenzijde als onderzijde openen. Je kunt de Duette® dus in het midden van je raam vastzetten om zo voldoende privacy te creëren en zo min mogelijk daglicht te verliezen.

DUETTE® IN DE BADKAMER
Wil je Duette® gordijnen in de badkamer monteren? Dat kan! We hebben speciale vochtbestendige Duette® stoffen. Deze stoffen zijn bestand tegen condensvorming, maar mogen niet echt nat worden. Wij adviseren om de Duette® dus nooit in de buurt van de douche of het bad te hangen. En uiteraard is het belangrijk om de badkamer goed te ventileren. Zo blijft het Duette® gordijn lang mooi.

EIGENSCHAPPEN DUETTE® GORDIJNEN
We hebben alle eigenschappen van onze Duette® gordijnen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of Duette® gordijnen passen bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie? Bezoek onze winkel.

AMBACHT
Ieder Duette® gordijn wordt met aandacht door Zonnelux geproduceerd. Zo past het raamdecoratie product perfect bij jouw raam.

KIES JOUW FAVORIETE STOF
Voor ieder interieur hebben we een passende stof: effen, dessin of structuur. Bekijk al onze stoffen bij ons in de winkel.

VERSCHIL TUSSEN DUETTE® EN PLISSÉ
De producten Duette® en plissé worden nog wel eens door elkaar gebruikt. Toch zijn er wel degelijk verschillen. We leggen het verschil tussen Duette® en plissé graag aan je uit. Het zijn allebei raamdecoratie producten van een geplisseerde stof, maar plissé bestaat uit één geplisseerde stoflaag en Duette® uit twee geplisseerde stoffen. Bij Duette® zijn de twee stoffen in het midden aan elkaar verbonden, waardoor er een unieke honingraatstructuur ontstaat. Deze honingraatstructuur heeft meerdere voordelen:

De koorden lopen door de honingraat en zijn daardoor niet zichtbaar
Een Duette® stof verduistert beter dan een plissé stof, omdat er geen gaatjes in de stof zitten voor de koorden
In de honingraatstructuur blijft lucht hangen. Een Duette® gordijn heeft daarmee een isolerende eigenschap en zorgt dat de warmte in de zomer buiten blijft en in de winter juist binnen blijft
Bij een halfrond raam kun je niet voor Duette® kiezen, maar behoort plissé wel tot de mogelijkheden. Verder zijn zowel Duette® als plissé leverbaar met elektrische bediening en in verschillende transparanties, plooibreedtes en kleuren.

ELEKTRISCHE DUETTE® GORDIJNEN
Om het wooncomfort te vergroten, kun je kiezen voor elektrische Duette® gordijnen. Duette® is leverbaar met een oplaadbare accumotor of bekabelde motor. Een oplaadbare accumotor kan zonder elektriciteitskabels aangesloten worden, maar moet je wel een aantal keer per jaar opladen. Een bekabelde motor wordt – zoals de naam al verraadt – aangedreven met een elektrakabel. Je moet wel voorbereidingen treffen om de elektra aan te leggen en netjes weg te werken. Welke optie voor jou het meest geschikt is, kun je bespreken met een Zonnelux specialist. Dit heeft grotendeels met jouw voorkeur te maken, maar in sommige gevallen zijn er ook andere redenen om voor oplaadbare accumotor of een bekabelde motor te kiezen.


Hatertseweg 618
6535ZZ Nijmegen
Tel: 024-3510176
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu