Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


SOORTEN HORREN

Arena Woninginrichting heeft vier soorten horren in haar collectie: plissé hordeur, inzethor, voorzethor en rolhor. Welke hor het meest geschikt is, is deels afhankelijk van jouw raamtype. De plissé hordeur is geschikt voor een enkele en dubbele deur. De inzethor kan bij draai-kiepramen gemonteerd worden en de rolhor kun je toepassen bij zowel dakramen als plafondramen.

DAGLICHT IN HUIS
De horren van Arena Woninginrichting hebben gaas van een fijne structuur. Dit horrengaas neemt weinig tot geen licht weg. Je kunt daarom optimaal blijven genieten van de zon en het daglicht in huis. De inzethor en voorzethor zijn leverbaar met anti-pollengaas (tegen meerprijs). De pollen hechten zich aan een speciale coating, waardoor er veel minder pollen binnenkomen.

KEUZE UIT MEERDERE KLEUREN
Arena Woninginrichting levert standaard zwart horrengaas. Je kunt ook kiezen voor de veelgebruikte grijze uitvoering (uitgezonderd rolhor). Het systeem wordt geproduceerd in meerdere standaard kleuren, maar tegen meerprijs kan het systeem ook in iedere RAL-kleur of een aantal structuurlakken geleverd worden. Alle mogelijkheden bekijk je bij een Zonnelux specialist.

GESCHIKT VOOR DRAAI-KIEPRAAM
Tegenwoordig hebben huizen steeds vaker draai-kiepramen. Horren op maat zijn geschikt voor dit raamtype. De inzethor monteer je zelfs zonder boren of schroeven. Ideaal voor kunststof of aluminium kozijnen.

AMBACHT
We gebruiken voor de horren alleen de allerbeste materialen. De structuur van het gaas is zo fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen. Het voldoet daarmee aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.
Hatertseweg 618
6535ZZ Nijmegen
Tel: 024-3510176
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu