Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

PRODUCTEN


Tapijt

Gelasta specialist in tapijt
Gelasta is groot geworden in Genemuiden, de tapijthoofdstad van Europa. Logisch dat ons bedrijf startte als groothandel in tapijt. Nog steeds snuiven wij dagelijks de geur van tapijt op, maar al jarenlang leveren wij ook andere soorten vloerbedekking. Onze specialistische kennis van tapijt neemt niemand ons echter af. Tapijt is energiezuinig, huiselijk, goed voor de akoestiek maar bovenal gezellig! Wij weten de weg in de wereld van tapijt. Voor iedere ruimte vinden wij het juiste tapijt. Woninginrichters werken daarom graag met ons samen.

De warmte van tapijt
Tapijt brengt gezelligheid, sfeer en huiselijkheid in iedere woning, maar ook in kantoren en gebouwen geeft het de juiste sfeer. Nooit koude voeten en altijd een warm gevoel. Gelasta levert veel duurzame bouclé, frisé en velours kwaliteiten die geschikt zijn voor alle ruimtes van een woning. Of ze nou hun weg vinden naar de woonkamer, slaapkamer of de trappen. En gegarandeerd dat ze lang meegaan. Ook levert Gelasta zeer mooie projecttapijten, die geschikt zijn voor uw kantoor of gebouw.

Bouclé, frisé en velours tapijten zijn duurzaam, van uitstekende kwaliteit en leverbaar in verschillende prijsklassen. Gelasta levert ze in polyamide, polypropyleen en polyester kwaliteiten. Hoogpolig of laagpolig. Action backing, comfort backing of vilt backing. Het kleurenpalet is bijna oneindig. De consument heeft kortom de keuze. En dat geldt ook voor wat die wil uitgeven. De collectie van Gelasta bevat tapijten in alle prijsklassen, gericht op het laag- tot middensegment. Met af een toe een uitstap naar het hogere segment.

Tapijt voor evenementen
Op zoek naar de juiste sfeer voor uw beurs of evenement? Tapijt levert een belangrijke bijdrage aan de perfecte uitstraling. Gelasta is in toenemende mate gespecialiseerd in tapijt voor evenementen. Wij leveren tapijt dat ieder evenement opfleurt. Toptapijt voor tijdelijk gebruik. Leverbaar in de kleuren die passen bij de uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Met foam of lv rug. Gelasta levert in de breedtes 200, 400 of 500cm. Neem contact met ons op voor meer informatie! Onze adviseurs denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie.

  Gelasta
Hatertseweg 618
6535ZZ Nijmegen
Tel: 024-3510176
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu