Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


VOUW­GORDIJNEN

Vouwgordijnen zijn al jaren een populaire raamdecoratie. Ze geven de ruimte een warm en sfeervol effect. Je hebt keuze uit een groot aantal rijke stoffen. Het vouwgordijn is het perfecte raamdecoratie product voor de woonkamer, keuken én slaapkamer. Het gordijn kan namelijk ook besteld worden met een verduisterende voering.

COMBINEER MET OVERGORDIJNEN
Vouwgordijnen zijn goed te combineren met overgordijnen. Maak je interieur compleet door alles goed op elkaar af te stemmen. De vouwgordijnen worden op maat gemaakt en hebben een eigentijdse en decoratieve uitstraling.

KAMERHOGE STOFFEN
De vouwgordijnen collectie bestaat uit kamerhoge stoffen, waardoor je in de lengte geen naden hebt. Zo is het vouwgordijn voor hoge ruimtes ook een prachtig raamdecoratie product.

MEERDERE MODELLEN
Vouwgordijnen op maat zijn in meerdere modellen te bestellen: met baleinen, tunnels aan de voor- of achterzijde en een speciaal model voor de erker. Voor ieder wat wils!

EIGENSCHAPPEN VOUWGORDIJNEN
We hebben alle eigenschappen van onze vouwgordijnen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of vouwgordijnen passen bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie? Bezoek dan Arena Woninginrichting.

AMBACHT
Het vouwgordijn is een prachtig product dat met veel handwerk gepaard gaat. Achter de naaimachine wordt het vouwgordijn helemaal naar jouw wens gemaakt. Om de levensduur en kleurechtheid te optimaliseren, gebruiken we polyester garen.

RIJKE STOFFEN
Je kunt bij de vouwgordijnen collectie kiezen uit stoffen van een rijke kwaliteit met verschillende transparanties en diktes. Bij Arena Woninginrichting kun je alle kleurstalen bekijken en voelen.


Hatertseweg 618
6535ZZ Nijmegen
Tel: 024-3510176
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu