Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

WIE ZIJN WIJ

Arena Woninginrichting is een internationaal opererende groot – en detailhandel op het gebied van raamdecoratie. Het bedrijf is in 2001 opgericht met als hoofdactiviteit het produceren en verkopen van raamdecoratie rechtstreeks van de fabrikant.

Bij de productie is alles verregaand geautomatiseerd. Voor uitlevering naar de klanten worden alle producten onderworpen aan een strenge eindcontrole. Door de uitgekiende logistieke werkwijze kunnen wij uiterst snelle levertijden garanderen. Uitlevering geschiedt middels gespecialiseerd transport.

Arena Woninginrichting legt haar trouwe klanten en toeleveranciers de hoogste normen en kwaliteitseisen op om op deze wijze een perfect eindproduct te kunnen leveren. Regelmatig ontwikkelt Arena woninginterieur nieuwe dessins en nieuwe modellen voor de Nederlandse Markt.

Tevens willen wij u erop attenderen dat Arena Woninginrichting een CBW-erkend bedrijf is. Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid.
1 Extra garantie
CBW-winkels bieden een extra goede productgarantie
2 Veilig (aan)betalen
Uw kunt zonder risico aanbetalen*. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering.
3 Onpartijdige klachtafhandeling
Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke geschillencommissie Wonen.
Waarom kopen bij een CBW-erkende winkel?
Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig (aan)betalen bijvoorbeeld. Uw aanbetaling is maximaal 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. En pas bij levering (en niet eerder) betaalt u het volledige bedrag. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt*. CBW-erkende winkels bieden bovendien een extra productgarantie. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillen commissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Uw rechtsbescherming is dus optimaal.

*Let op! Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heeft u recht op een vervangende koop. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%


Download hieronder de algemene voorwaarden

Hatertseweg 618
6535ZZ Nijmegen
Tel: 024-3510176
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu