Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

PRODUCTEN


VINYL

Vinyl op de vloer
Gelasta in Genemuiden heeft een complete collectie vinyl in haar assortiment. Onze collectie voldoet altijd aan de laatste vraag van de markt. Met talloze kleuren en dessins spelen wij voortdurend in op de nieuwste trends. Onze ervaren inkopers volgen wat dat betreft de laatste ontwikkelingen op de voet. Dat zien woninginrichters terug in de collectie van Gelasta. Wij hebben vinyl vloeren voor iedere smaak en iedere portemonnee. Van strak en modern tot tijdloze vintage. Groot voordeel van vinyl? Buitengewoon makkelijk in het onderhoud!

Wat is vinyl?
Oudere muziekliefhebbers kennen vinyl van de ouderwetse langspeelplaat. Muziek draaien op de ‘vintage’ manier is zelfs weer helemaal in, maar vinyl heeft de laatste decennia ook massaal de weg gevonden naar de vloer in woningen en bedrijfspanden. Veel mensen vallen voor het gemak, het materiaal en de prijs. Vinyl is onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te verwerken.

Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen. De bovenste laag is hard, slijtvast, doorzichtig en glimmend of dof. Vinyl is verkrijgbaar in verschillende breedtes, diktes en slijtlagen en daarmee geschikt voor bijna alle denkbare ruimtes, waaronder keukens, bijkeukens, badkamers, woonkamers, hallen en (kinder)slaapkamers. Ook zijn er zelfs projectkwaliteiten leverbaar voor intensief gebruikte ruimtes als kantoren en gebouwen.

Houtmotief, steenmotief of uni
Vinyl biedt oneindige mogelijkheden voor ontwerpers. Een bekende toepassing is houtmotief. Vinyl vloeren zijn dan soms niet te onderscheiden van parket of een karakteristieke houten vloer. Ook heeft Gelasta veel vinyl met steenmotief in het assortiment. Vinyl vloeren lijken dan op marmer of stenen plavuizen, maar zijn uiteraard veel goedkoper in de aanschaf. Daarnaast heeft Gelasta een aantal uni kleuren vinyl in collectie. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Hatertseweg 618
6535ZZ Nijmegen
Tel: 024-3510176
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu