Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


LAMELLEN

Lamellen zijn het ideale raamdecoratie product voor grote raampartijen. Lamellen filteren het daglicht prachtig en gesloten biedt het voldoende privacy.

PERFECT VOOR ALLERLEI RAAMVORMEN
Lamellen op maat zijn de perfecte keuze voor rechte ramen, een boograam/toograam en trapezium ramen. Een trapezium raam heeft de vorm van een driehoek en heeft dus schuine kanten.

COMBINEER TEXTIELE LAMELLEN MET ROLGORDIJNEN
Meerdere stoffen uit de textiele lamellen collectie zijn ook verkrijgbaar als rolgordijn. Je kunt deze raamdecoratie producten dus perfect met elkaar combineren.

GEMAKKELIJK IN ONDERHOUD
De verticale lamellen houden minder stof vast dan horizontale lamellen (jaloezieën). Daarnaast zijn kunststof lamellen antistatisch, waardoor de lamellen stof- en vuilafstotend zijn. Super makkelijk in onderhoud dus!

EIGENSCHAPPEN LAMELLEN
We hebben alle eigenschappen van onze lamellen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of lamellen passen bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie? Bezoek dan Arena Woninginriching.

AMBACHT
De lamellen worden zorgvuldig geproduceerd. Bij het productieproces wordt veel met de hand gedaan. Zo worden de lamellen een voor een aan de rail gehangen.
Hatertseweg 618
6535ZZ Nijmegen
Tel: 024-3510176
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu