Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:
Producten
Verduistering of decoratie? Gordijn of juist jaloezie?? Welk VELUX raamdecoratieproduct u ook kiest, u weet één ding zeker. Alle VELUX producten zijn van hoge kwaliteit, ontworpen om perfect te passen in of bij uw VELUX dakraam. Ze zien er mooi uit, zijn eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in een uitgebreide collectie kleuren en dessins. VELUX raamdecoratie en VELUX dakramen hebben de perfecte klik!
Rolgordijn (verduisterend)
Verduisterende rolgordijnen bieden u verduistering op elk gewenst moment van de dag. Ideaal voor slaapkamers en kinderkamers waar lichtregeling erg belangrijk is. Verduisterende rolgordijnen zijn de oplossing voor een goede nachtrust of een prettig middagdutje. Om uw kamer zo goed mogelijk te verduisteren zijn de rolgordijnen perfect passend gemaakt op VELUX dakramen.
VELUX verduisterende rolgordijnen zijn verkrijgbaar in 40 verschillende kleuren & dessins. U kunt kiezen uit handbediende of elektrisch bediende verduisterende rolgordijnen (op netstroom of zonne-energie) waarmee u uw dakraam en rolgordijn met dezelfde afstandsbediening kunt bedienen.
Jaloezie
Jaloezieën laten precies de juiste hoeveelheid daglicht binnen met behoud van uw privacy. Ze combineren een klassieke stijl met optimale lichtregeling en zijn ideaal voor uw kantoor, badkamer of keuken. Met de slanke zijgeleidingen en elegante hoekprofielen passen ze perfect bij VELUX dakramen. Dankzij het unieke ontwerp kunt u de lammellen gemakkelijk in elke positie plaatsen en de richting van het daglicht bepalen.
VELUX jaloezieën zijn verkrijgbaar in handbediende of elektrisch bediende variant (op netstroom) met afstandsbediening. Onze handbediende jaloezieën hebben een uniek ontwerp waarbij de koorden onzichtbaar zijn verwerkt en een soepele en eenvoudige bediening gegarandeerd is.
De handbediende jaloezieën hebben een stijlvolle bedieningsschuif, die u op uw eigen bedieningshoogte kunt plaatsen, om de lamellen te kunnen kantelen. Zelfs als het dakraam open staat.
Plisse Gordijnen
Plissé gordijnen zijn een prachtige aanvulling op de decoratie van elk interieur. Plissé gordijnen voorzien uw kamer van elegant en zacht daglicht en zorgen voor decoratieve patronen van licht en schaduw. Ze zijn ideaal voor elke ruimte waar u de hoeveelheid binnenvallend daglicht zelf wilt bepalen. VELUX plissé gordijnen passen perfect op VELUX dakramen waarbij u de keuze heeft uit handbediende of elektrisch bediende plissé gordijnen (op netstroom). Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in 33 verschillende kleuren en dessins, zodat u er zeker van bent altijd één naar uw smaak te vinden.
Insectenhor
Frisse lucht, zonder insecten! Met VELUX insectenhorren kunt u uw dakraam open houden en van een aangename nachtrust genieten. De zijgeleidingen en rubberen afdichtstrip houden het gaas rondom strak, wat zorgt voor maximale bescherming. VELUX insectenhorren passen op alle VELUX dakramen.
De insectenhorren worden op de interieurafwerking gemonteerd en kunnen daardoor gecombineerd worden met alle VELUX raamdecoratie- en zonweringsproducten. Ze zijn eenvoudig te monteren en eenvoudig te bedienen.
Verduisterings - Warmtewering

Combineer verduistering met het weren van ongewenste zonne-warmte en hou uw zolder koel. Dat kan met de Verduisterings- & warmtewering combinatie van VELUX (type DOP). U krijgt een pakket met een verduisterende rolgordijn en een buitenzonwering.
Met het verduisterende rolgordijn kunt u op elk gewenst moment van de dag de kamer voldoende verduisteren om te rusten. De buitenzonwering zorgt ervoor dat uw kamer lekker koel blijft en ongewenste zonnewarmte geen kans heeft. Met deze combinatie blijft uw kamer koel en donker.

Hatertseweg 618
6535ZZ Nijmegen
Tel: 024-3510176
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu