Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


ROL­GORDIJNEN

Rolgordijnen zijn al jaren populair in vele interieurs. En dat is niet voor niets. Deze raamdecoratie is modieus, zeer geschikt voor iedere ruimte en beschikbaar voor elk budget.

PRACHTIGE LICHTINVAL
Een verduisterend rolgordijn voor de slaapkamer en een transparant rolgordijn voor de woonkamer. De juiste transparantie zorgt voor prachtig gefilterd daglicht. Rolgordijnen op maat kunnen bovendien goed gecombineerd worden met overgordijnen.

RIJKE STOFFEN
Kies voor een stof met een mooie textuur, een prachtig dessin of een diepe kleur. De mogelijkheden zijn divers. Voor ieder interieur is er dan ook een passend rolgordijn.

GESCHIKT VOOR IEDER RAAM
Een rolgordijn is de perfecte raamdecoratie voor ieder recht raam. Van draai-kiepraam tot dakraam en van een groot tot klein raam.

LUXE ROLGORDIJN
Je kunt het systeem van het rolgordijn op verschillende manieren upgraden. Het rolgordijn krijgt daardoor een extra stijlvolle uitstraling. De bovenzijde van het rolgordijn kun je afwerken met een Fascia bovenbak. Deze vierkante bovenbak - in de kleuren wit, zwart of aluminium – heeft iets weg van een koof en geeft het rolgordijn meer body.

Naast de bovenbak kun je ook de onderlat, steunen en montageprofielen qua kleur afstemmen op de rolgordijnstof. Dit zijn de profielkleuren. Je kunt kiezen uit de kleurkeuzes: wit, crème, licht grijs, metaal grijs, zwart, RAL7016, aluminium en stainless steel. Hierdoor geef je het rolgordijn een ware upgrade. Want zeg nou zelf; zwarte systemen bij een donkere rolgordijnstof zijn toch een perfecte match? Bij een Zonnelux specialist kun je alle mogelijkheden bekijken.

SPECIALE ROLGORDIJNSTOFFEN
In onze rolgordijnen collectie hebben we verschillende speciale stoffen. De vochtbestendige rolgordijnstoffen zijn ideaal voor vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer. De warmtewerende rolgordijnstoffen hebben een coating met een aluminium laag. Dit reflecteert het daglicht en houdt daarmee de warmte buiten. Een ideale oplossing voor een rolgordijn voor het dakraam. De screen stoffen zijn ook warmtewerend, omdat ze het licht filteren en de warmte buitenhouden. Donkere screenstoffen houden meer warmte buiten dan lichte screenstoffen. Bij standaard rolgordijnstoffen is dit juist andersom: lichte rolgordijnstoffen houden meer warmte buiten dan een donkere variant.

EIGENSCHAPPEN ROLGORDIJNEN
We hebben alle eigenschappen van onze rolgordijnen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of rolgordijnen passen bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie? Bezoek dan onze winkel.

ELEKTRISCHE ROLGORDIJNEN
Je kunt de rolgordijnen eenvoudig bedienen met de elektrische bediening. Voor elektrische rolgordijnen zijn er verschillende opties, namelijk de pull motor, oplaadbare accumotor en motor met vaste bekabeling. Alle mogelijkheden worden uitgebreid toegelicht op de pagina elektrische rolgordijnen.

Pull motor
De pull motor is een unieke elektrische bediening die enkel bij rolgordijnen en duo rolgordijnen leverbaar is. De pull motor bedien je met een afstandsbediening, app of de pull functie. Bij de pull functie trek je kort aan de ketting of bedieningstang om het rolgordijn omhoog of omlaag te bewegen. Gasten kunnen het gemotoriseerde rolgordijn daarmee bedienen zonder app of afstandsbediening.

AMBACHT
Prachtige stoffen vormen de basis van de rolgordijnen collectie. Het weefproces geeft de stoffen een rijke uitstraling. Het rolgordijn voegt daarom altijd extra sfeer toe aan jouw interieur. We behandelen sommige stoffen met een speciale coating zodat ze een extra warmtewerende eigenschap krijgen.

KLEUREN EN STOFFEN
Eindeloze mogelijkheden met alle stoffen waar je uit kunt kiezen. Alle stoffen kun je zien en voelen bij Arena Woninginrichting.


Hatertseweg 618
6535ZZ Nijmegen
Tel: 024-3510176
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu