Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


WELKOM OP ONZE WEBSITE
Wij zijn Gesloten van af 22-07-2024
tot en met 03-08-2024

Snelle levering in Gordijnen en Raamdecoratie.

Wij kunnen uw Gordijnen, Vitrages en sommigen Raamdecoraties binnen 2 weken leveren inclusief inmeten en monteren.

Interieur advies voor Gordijnen en Raamdecoratie kunt u bij ons terecht.

Arena Woninginrichting heeft een grote assortiment in Gordijnen, Raamdecoratie, Buitenzonwering en Vloerkleden. Onze collectie in gordijnen bestaat uit transparante (vitrages), semi-transparant (in-between), overgordijnen en verduisterende stoffen (dim-out & black out), bestaande uit vele kleuren & dessins. Raambekleding is de sfeermaker in uw huis, we helpen u graag met ons deskundig advies bij het maken van de juiste keuze voor uw raambekleding.


Het kiezen van gordijnen is voor veel mensen een van de moeilijkste opdrachten bij het inrichten van hun huis. Want hoe zien de gordijnen er uiteindelijk uit in uw interieur? Om u te helpen bij die keuze hebben wij diverse gordijnstoffen op volle lengte in de showroom gepresenteerd. Wij bieden u de mogelijkheid om een kleurstaal of showbaan te lenen, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. U heeft de mogelijkheid om de stof direct mee te nemen. Wij bieden u ook de service om het in te meten, te confectioneren en vervolgens te plaatsen.

Arena Woninginrichting is gespecialiseerd in gordijnen, het is bekend in heel Nederland met model gordijnen op maat en naar wens gemaakt. Wij bieden u gordijnen aan van ons eigen merk en verschillende merken zoals Vriesco ( A House of Happiness), Headlam ( Lifestyle ), For You Exclusive, Olof ( Telamor ).
Bij de confectie heeft u de keuze uit diverse plooien zoals een enkele plooi, vlinderplooi, Quattro plooi, platte plooi, retourplooi,  tri-plo-plooi, ringen en volgens de laatste trends natuurlijk de waveplooi. Voorbeelden hiervan zijn te zien in onze showroom.

Voor informatie en advies:

Bel of WhatsApp: 06 54 29 31 42
Bel of WhatsApp: 06 11 53 89 18
Mail: info@arenawoninginrichting.nl

Hatertseweg 618
6535ZZ Nijmegen
Tel: 024-3510176
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu